top of page

NOG GEEN WINTER ... KNITWEAR


B E L G I S C H L A B E L I L O V E M R M I T T E N S S L A A T H A N D E N I N E L K A A R M E T W O O L A N D T H E G A N G

Het Antwerpse knitwear label I Love Mr Mittens slaat de handen in elkaar met het Londense DIY knitwear label Wool and the Gang. Samen lanceren ze twee exclusieve breipakketten, waaronder deze cable bomber 'Kits' : om deze de baas te kunnen, hoef je geen uitzonderlijk breitalent te zijn. Beide pakketten richten zich op al wie de basics van de breikunst onder de knie heeft. De Cable Bomber en de Crop Cable Knit zijn beschikbaar op www.woolandthegang.com en www.ilovemrmittens.com. De Cable Bomber kit kost 153 euro en de Cropped Cable Knit kit komt op 135 euro.Cable Bomber kit, 153 euro

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page