top of page

Victorinox - I.N.O.X. Titanium

Het creëren van de I.N.O.X. Titanium op basis van een metaal dat de beste verhouding tussen gewicht en stevigheid biedt, had het eindpunt kunnen zijn van een lange geschiedenis. Maar voor Victorinox Swiss Army is de I.N.O.X.-collectie een voortdurend avontuur, geen bestemming op zich. Ze vloeit voort uit ons aangehouden streven om horloges te creëren waarop u steeds kunt rekenen. Waar u zich ook bevindt. Op elk moment. In alle omstandigheden. Pas nadat het met glans 130 onverbiddelijke tests heeft doorstaan, wordt een nieuw model opgenomen in deze uitzonderlijke familie. De laatstgeborene in deze avant-gardistische lijn voegt functionaliteit toe aan de stevigheid en duurzaamheid die eigen is aan deze toonaangevende collectie. Dit resoluut hedendaagse horloge inspireert zich op de eerste militaire horloges en schenkt zijn beproefde techniciteit een bekleding die lef uitstraalt. Was dit horloge een roman, dan zouden zijn functionaliteit en authenticiteit de belangrijkste protagonisten zijn van de intrige.

Zijn gezandstraalde horlogekast weerspiegelt het kenmerkende streven van de I.N.O.X.-collectie om nuttigheid te koppelen aan design. Zijn afwerking doet denken aan het camouflage-effect van de militaire horloges waarop het zich inspireert en die vermeden dat zijn eigenaar een doelwit werd. Zijn kastanjebruine bandje, vervaardigd uit hetzelfde ultra-resistente leer als dat van de laarzen van brandweerlui, is slotvast dankzij zijn gesp in titanium. Het militaire uur, in rood gedrukt tegen de onderzijde van het glas, tekent zich scherp af tegen de kaki of zwarte achtergrond van de wijzerplaat. Een datumvenster dat zich tussen 4 en 5 uur bevindt, alsook lichtgevende wijzers, cijfers en indexen die behandeld werden met Super-LumiNova® maken het horloge compleet.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page