top of page

Mr Porter goes Howlin'

O

OVER MR. PORTER Mr. Porter is het jongere broertje van Net-à-Porter. Met Londen als thuisbasis en een shippingservice over de hele wereld, verrast Mr. Porter mannen met gevoel voor stijl met gevestigde en rijzende namen van het avant-gardistische modecircuit. De inspirerende mix van gerenommeerde huizen en upcoming labels versterkt de webshop tot een reizend totaalconcept dat de klassieke modegrenzen met animo doorbreekt. OVER HOWLIN' Howlin' is het Antwerpse breigoedlabel van broers Jan en Patrick Olyslager. Howlin' wordt geroemd om zijn kwalitatieve truien en accessoires in hoogwaardige shetlandwool. Het label dat letterlijk 'stinkt' betekent in een Schots dialect, gaat prat op de finesse van artisanale ateliers in Schotland en Ierland, sinds jaar en dag meesters in breigoed. De zomercollecties in katoen worden steevast in België geproduceerd.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page