top of page

Dom Pérignon

2009 vormt de afsluiting van een uitstekend decennium. Het waren tijden van overvloed, zon en krachtige, gedurfde smaken. Nooit eerder beleefden we zo'n gunstige klimaatperiode. Dankzij de opeenvolging van uitzonderlijke jaren konden we qua rijpheid van de druiven nieuwe grenzen verkennen in de Champagnestreek. Op die manier zet Dom Pérignon zijn ambitie kracht bij om telkens weer een stapje verder te gaan bij het nastreven van zijn ideaal. Dom Pérignon Vintage 2009 is het resultaat van twee bewegingen: de stuwende kracht van de natuur en de creatieve ambitie van Dom Pérignons keldermeester. Deze synergie laat ons proeven van het rijpste fruit met de rijkste smaak: de meest uitgelezen vruchten die de belofte in zich dragen van een frisse, dynamische wijn. De vintage van 2009 is er een met een echte wisselwerking: steeds meer vintage in Dom Pérignon, steeds meer Dom Pérignon in de vintage.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page