top of page

Unieke Expo "Workflow"

Bekend en nieuw werk van internationale selectie kunstenaars eenmalig verzameld in CC Sint-Niklaas van 21 april tot 2 september

Wat heeft een levensgroot standbeeld van een afwasser op een sokkel gemeen met een print van een gigantische Chinese fabrieksrefter? Waarom zijn een Billy-boekenkast of een IKEA-potlood het exposeren waard? Moet een kunstwerk fysiek aanwezig zijn tijdens een tentoonstelling of volstaat de QR-code waarmee je het online bekijkt? Kunst roept vragen op, en dat is met de expo ‘WORKFLOW’ niet anders.

Van 21 april tot 2 september maakt het grote publiek in Tentoonstellingszaal Zwijgershoek van het CC Sint-Niklaas kennis met niet minder dan 100 kunstwerken van 50 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Kunstwerken die eerder al in prestigieuze musea een plaats kregen, staan er naast relatief onontdekt en recent werk. Jonge kunstenaars lopen in de kijker tussen ronkende namen als Wim Delvoye, Edward Burtynsky, Richard Artschwager, Nick Ervinck, John Baldessari en Sofie Muller.

http://www.ccsint-niklaas.be

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page