top of page

CHLOé ontwerpt een nieuwe “C”-TAS

De nieuwe Chloé “C”-tas was onlangs te zien op de catwalk tijdens de Lente/Zomer 2019 show, en is nu al een klassieker. De tas is nu verkrijgbaar in een op zonnebrillen geïnspireerde versie die speciaal is ontworpen om de iconische zonnebrillen van Chloé in op te bergen. De compacte rechthoekige vorm van de tas is vervaardigd uit soepel leer en gevoerd met zachte suède. Aan de binnenkant bevindt zich een lederen flapje waarmee een zonnebril kan worden bevestigd, en een bijbehorend zakje voor het opbergen van andere dagelijkse benodigdheden. Het model is afgewerkt met een schouderriem van goudkleurig metaal en een ronde ritssluiting. Deze nieuw tas is net als andere modellen afgewerkt met het decoratief “C” initiaal op de voorkant, en is ontworpen om met de hand, diagonaal over het lichaam of over de schouder te worden gedragen. De unieke mix van mannelijke en vrouwelijke details en het uitgebreide gebruik van materialen en kleurstellingen, waaronder aardetinten, neutrale steentinten en vervaagde blauwtinten, resulteren in een zeer veelzijdig en rebels accessoire dat zowel overdag als ‘s avonds bij elke outfit kan worden gedragen.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page